Ditët e Hapura tek Fakulteti Gjuhëve të Huaja, Vizioni AmCham për formimin profesional të forcave të punës

DSC_0889

Dhoma Amerikane ka patur hapësirën e vet në eventin “Ditët e Hapura” të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja duke përcjellë përmes biznesit të saj anëtar ek...

Read More

Dhoma Amerikane feston me anëtarët dhe bashkëpunëtorët festat e fund vitit

9G4A8106

Dhoma Amerikane ka festuar në një atmosferë të ngrohtë festat e fund vitit në shoqërinë e anëtarëve, bashkëpunëtorëve dhe partnerit të saj strategjik,...

Read More

Lufta kundër korrupsionit bashkon Dhomën Amerikane dhe Ministrinë e Drejtësisë, Indeksi i AmCham, anëtarët i japin notë pozitive klimës së biznesit

DSC_8872

Dhoma Amerikane ka bashkuar forcat me Ministrinë e Drejtësisë për të punuar mbi një qëllim të përbashkët, atë të luftës kundër korrupsionit, si një fo...

Read More

Dhoma Amerikane flet me ekspertët në Javën Globale të Sipërmarrjes mbi: Siguria kibernetike dhe format e mbrojtjes

DSC_0655

“Java Globale e Sipërmarrjes” e organizuar nga Ministria e Sipërmarrjes, ka angazhuar  Dhomën Amerikane në organizimin e forumit me temën “Siguria kib...

Read More

Dhoma Amerikane organizon Asamblenë e Përgjithshme, Zgjidhen drejtuesit e rinj në Bord

DSC_8008

Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri organizoi Mbledhjen e Përgjithshme të Asamblesë, një nga eventet më të rëndësishme, e cila mbledh bazën e gjerë...

Read More

Ekspertët e AmCham përfshihen në grupet e punës për zbatimin e reformës

DSC_0052

Ekspertë përfaqësues të Dhomës Amerikane të Tregtisë, i janë bashkuar tryezave  të punës të organizuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë në...

Read More 0

IQVIA prezanton aplikacionin mbi analizën e tregut për industrinë e farmaceutikës

PHOTO-2022-03-04-13-25-56 (002) photo pharma

Analiza sektoriale, teknologji të avancuara dhe ekspertiza shëndetësore të kombinuara së bashku, do ti japin më shumë fuqi sektorit të farmaceutikës d...

Read More 0

Dhomat Amerikane në Evropë solidarizohen me popullin e Ukrainës

20211129_Sponsorship opportunities_Social media

20220225_AmChams-in-Europe-stands-in-solidarity-with-the-people-of-Ukraine_FINALDownload

Read More 0

Industria e duhanit flet me ekspertët e AmCham për sfidat e sektorit

Takime industria e duhanit 2

Kompanitë përfaqësuese të Industrisë së Duhanit dhe Drejtues të Komiteteve në AmCham janë takuar për të folur për çështjet me të cilat përballet kjo i...

Read More 0

AmCham organizon networkun mes WTTC dhe bizneseve në sektorin e turizmit

WTTC4 final

Dhoma Amerikane ka organizuar një mëngjes pune me përfaqësuesin e WTTC, një organizatë globale jofitimprurëse që operon në sektorin e turizmit dhe udh...

Read More 0