Përqasja ndaj ndryshimeve: Dhoma Amerikane organizon për anëtarët Seminarin mbi Ligjin e Tatimit mbi të Ardhurat

DSC_0459

Tiranë, 18 Prill 2024 – Dhoma Amerikane e Tregtisë (AmCham) organizoi një Seminar mbi Ligjin e Tatimit mbi të Ardhurat, i iniciuar ekskluzivisht...

Read More

CEO Forum ul në tryezë drejtuesit e AmCham dhe Ministrin e Financave z. Mete , Klima e biznesit në qendër të diskutimit

DSC_0970

“E mira është armiku i madhështisë ” – citoi Presidenti i Dhomës Amerikane z. Grant Van Cleve duke përmbledhur në një frazë të vetme nevojën për përmi...

Read More

Samiti vjetor i shitjeve të Printec Group u mbajt në Tiranë për herë të parë.

Printec 1

Nga data 11 deri më 14 mars, ekipet e shitjeve të Printec Group u mblodhën për Samitin e Shitjeve, për herë të parë në Tiranë. Printec Group e ka kons...

Read More

SIGAL UNIQA Group Austria feston 25-vjetorin e themelimit

Sigal 5

Kompania më e madhe e sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria, ka festuar 25-vjetorin e themelimit. Në një koncert festiv në Teatrin Kombëtar të Operas ...

Read More

Anëtarët e AmCham flasin me përfaqësuesin e Korporatës Financiare të Zhvillimit Ndërkombëtar të SHBA, Potenciali i DFC dhe mundësitë e bashkëpunimit me biznesin në Shqipëri

c6a04628-13a4-4c98-a3b0-f1bd9d9d4675 (002) final

Dhoma Amerikane ka organizuar në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane një sesion informues mjaft interesant me z.Walter Jones,  Drejtorin e Investi...

Read More

Krijohet grupi punës së sektorit shëndetësor në AmCham, fokusi në adresimin e çështjeve sektoriale të biznesit

DSC_0307

Sistemi shëndetësor dhe çështjet që përcjell për biznesin që operon në këtë sektor në degën e farmaceutikës, shërbimit spitalor, pajisjeve mjekësore e...

Read More

Inteligjenca Artificiale dhe inovacioni si e ardhmja e biznesit, Sfidat në aplikimin e AI, flasin ekspertët e Komitetit Digjital

DSC_0209

Ekspertët në Komitetin Digjital kanë bërë një analizë të thellë të rezultateve të pyetësorit mbi Inteligjencën Artificiale i organizuar me anëtarët e ...

Read More

Dhoma Amerikane diskuton me zv. Ministren e Financave mbi përmirësimin e legjislacionit fiskal

Foto-ilustrative-vasilika-Vjero-002

Drejtuesit e Dhomës Amerikane, Presidenti Grant Van Cleve, Drejtori Ekzekutiv Neritan Mullaj dhe Kryetarja e Komitetit të Taksave dhe Doganave Alketa ...

Read More

CCBS  prezanton raportin e parë të qëndrueshmërisë, për një qasje të certifikuar dhe pragmatike ndaj përgjegjësisë sociale

Dokumenti zyrtar i paraqitur që vërteton angazhimin e kompanisë për një të ardhme të qëndrueshme, me një rrugë të bazuar në investime dhe praktika të ...

Read More

Ditët e Hapura tek Fakulteti Gjuhëve të Huaja, Vizioni AmCham për formimin profesional të forcave të punës

DSC_0889

Dhoma Amerikane ka patur hapësirën e vet në eventin “Ditët e Hapura” të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja duke përcjellë përmes biznesit të saj anëtar ek...

Read More