Na kontaktoni

Ju keni pyetje dhe ne kemi përgjigje. Na kontaktoni sot, ne jemi këtu për të ndihmuar.

Zyra Kryesore

Adresa:

Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, Suite 11-3, Tirana, Albania

Email:

[email protected]

Telefoni:

+355 (0)4 2259779

Bordi AmCham:

Bordi Drejtues

Ekipi AmCham:

Ekipi i Dhomës