Tiranë, 11.04.2023 Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri (AmCham), Dhoma Gjermane e Tregtisë (DIHA), Dhoma ... Read more

Deklarate për shtypDrejtori Ekzekutiv i AmCham, z.Neritan Mullaj: “Ky është një “momentum” i rëndësishëm në ... Read more

AmCham Board Statement about Fiscal Amnesty – July 2022Download PDF ... Read more

Anëtarët zgjedhin Presidentin, Sekretarin dhe dy anëtarë të Bordit DrejtuesDhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri ... Read more

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t’Ju prezantojë me Imazhin e ri të Identitetit të ... Read more

Anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë në Shqipëri Ruajne Fuqinë Punëtore Pavarësisht Sfidave të COVID-19 ... Read more

Dhoma Amerikane e Tregtise eshte duke ndjekur me shqetesim te madh sfidat e shkaktuara nga ... Read more