Vodafone Albania ka organizuar eventin “Agrokultura dhe Inteligjenca Artificiale pjesë e të cilit ishin aktorët ... Read more

Kompania më e madhe e sigurimeve, SIGAL UNIQA Group Austria, ka festuar 25-vjetorin e themelimit. ... Read more

Dokumenti zyrtar i paraqitur që vërteton angazhimin e kompanisë për një të ardhme të qëndrueshme, ... Read more

Antea Cement ka ndërmarrë një iniciativë të rëndësishme për të rinovuar dhe përmirësuar Maternitetin e ... Read more

77.AmCham-Komente-mbi-projektligjin-per-taksen-mbi-pasurine-e-paluajtshmeDownload ... Read more

Në datat 23-25 maj 2023, Food & Drink Expo 2023 do të zhvillohet në Expocity ... Read more