Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Dy investimet Amerikane Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Dy investimet Amerikane, Shqipëria do testohet vazhdimisht. Shqipëria, mundësi të fitojë garën rajonale. AmCham Albania dhe NOA në ditën e parë të HR Open Week AmCham flet me Drejtoren e Tatimeve për modernizimin dhe lehtesimin e sistemit fiskal Forumin Ekonomik të Tiranës Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Skavica dhe TEC-i i Vlorës e kthejnë Shqipërinë në qëndër rajonale energjie. Mundësi të tjera Investimesh nëse adresohen Reformat Konferenca Vjetore e Dhomës Amerikane të Tregtisë (web) Dhoma Amerikane mbi 40 rekomandime për Klimën e Biznesit, Presidenti Jaço: Do monitorojmë votat e deputetëve AmCham Albania dhe Deloitte Albania flasin për Trendet e Kapitalit Njerëzor në 2020 AmCham Albania dhe Deloitte Albania flasin për Trendet e Kapitalit Njerëzor në 2020 Dhoma Amerikane e Tregtisë dhe AIMS International Albania flasin për "Nevojat për zhvillimin dhe ri-aftësimin e fuqisë punëtore në normalitetin e ri"

NEWS & INSIGHTS

The best way to get to know AmCham Albania is through it’s publications. Read insight to know more about what we do every day.

CASE STUDIES

The voice of AmCham members through advocacy process led by the best experts in the country.