Dhoma Amerikane diskuton me doganat për problematikat e biznesit

Referancat, magazinat doganore, sistemi on line, në fokus të takimit Dhoma Amerikane e Tregtisë ka organizuar takimin vjetor me Drejtorinë e Doganave, për të folur drejt për drejt për çështje që biznesi i saj anëtar has në sektorin e doganave. Gjatë përshëndetjes së tij, Presidenti i Dhomës Amerikane, z.Enio Jaço i kërkoi sot Drejtorisë së […]

Fiskalizimi në fokus të ekspertëve

Drejtoresha e Tatimeve i jep përgjigje biznesit mbi çështjet e fiskalizimit gjatë takimit në Këshillin e Investimeve ÇËSHTJET DHE SHQETËSIMET KRYESORE TË NGRITURA NGA BIZNESET GJATË DISKUTIMIT TË HAPUR MBI FISKALIZIMIN DATË 22.01.2021 DHE PËRGJIGJET E DREJTORISË SË PËRGJITHSHME TË TATIMEVE   ÇËSHTJET E NGRITURA NGA DHOMA AMERIKANE E TREGTISË –  Shqetësimi i parë lidhet […]

Letër e AmCham lidhur me masat ekonomike COVID-19 / AmCham letter on government actions related to COVID-19

Leter-e-AmCham-lidhur-me-masat-ekonomike-COVID-19Download AmCham-letter-on-government-actions-related-to-COVID-19Download