Workshopi “Bashkëpunimi në ekip, në mjedise virtuale” / “Teaming in a virtual environment” Workshop

Deloitte 3

Workshop i Komitetit të Punës dhe Etikës Si të punosh virtualisht në ekip Kushtet e pandemisë dhe puna nga shtëpia, ka sjellë sfida të reja për ekip...

Read More

AmCham Albania dhe AIMS International organizojnë trajnimin: Përzgjedhja e talenteve në Normalitetin e Ri – Një perspektivë Digjitale

Zoom-6

Normaliteti ri digjital në të cilin po punojnë bizneset për t’ju përshtatur epokës së re post Covid- 19, ka shndërruar shumë nga proceset e punës mes ...

Read More 0

AmCham organizon trajnimin mbi të ardhmen e biznesit në post COVID-19 / AmCham organizes training on the future of doing business in a post COVID-19 world

Vazhdimi i biznesit në epokën e re digjitale Në një botë të goditur nga pandemia ku shëndeti dhe ekonomia u futën në një krizë të paprecedentë, të si...

Read More 0

AmCham Prezanton Edicionin e 8-të të Indexit të Biznesit për Vitin 2019

IMG-20200629-WA0016 (002)

AmCham Prezanton Edicionin e 8-të të Indexit të Biznesit për Vitin 2019. Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri (AmCham) prezantoi sot Edicionin e 8-...

Read More 0

Presidenti Jaço dhe Përfaqësues të AmCham Takojnë Kryetarin e PD-së, z. Lulzim Basha / President Jaço and AmCham representatives meet with Democratic Party leader Mr. Lulzim Basha

Presidenti Jaço dhe Përfaqësues të AmCham Takojnë Kryetarin e PD-së, z. Lulzim Basha Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, z. Enio Jaço dhe anëta...

Read More 0

“How to resolve bankruptcy disputes outside the court system” Workshop

IFC provides guidance to AmCham members on creditor-borrower negotiation details How to resolve bankruptcy disputes outside the court system Resolvin...

Read More 0

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim Diskuton me Dhomën Amerikane Sfidat e Bizneseve nga COVID-19 / U.S. Ambassador Yuri Kim Talks with AmCham Representatives on COVID-19 Challenges

10

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim Diskuton me Dhomën Amerikane Sfidat e Bizneseve nga COVID-19 Bordi drejtues i Dhomës Amerikane të Tregtisë dhe drejtues t...

Read More 0

Tax officials respond to AmCham members’ concerns

Business Forum with General Tax Director (1)

Frequent direct contact between businesses and tax officials in the field is not something the tax administration wants to see, and, as a result, it h...

Read More 0

The American Chamber of Commerce in Albania and McCain Institute organize training on Leadership

Character-Driven Leadership Training (1)

Dhoma Amerikane dhe McCain Institute organizojnë trajnimin mbi Lidershipin Lidershipi i udhëhequr nga karakteri, ka qënë tema e trajnimit që Dhoma Am...

Read More 0