AllWeb Workshop 2-4 Prill me eksperte te LinkedIn, YouTube, TikTok & Instagram

AllWeb Workshop

Të nderuar anëtarë të AmCham, Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë ta ndiqni workshop-in Trajnimi per Digital Marketing / Social Media të përgatitur e...

Read More

SIGAL UNIQA FOND PENSIONI

Picture1

SIGAL UNIQA Pension Fund would like to share with you a simple and effective way to invest in the future. Many people underestimate the importance of ...

Read More

Ofertë: The Headhunter për anëtaret e Dhomës – Professional Human Resources & Recruitment Packages

Headhunter Member to Member Packages

Të nderuar Antarë të AmCham,A po ju kufizojnë rritjen kostot dhe vështirësitë në rekrutimin e punonjësve?The Headhunter vjen me super ofertë gjatë mua...

Read More

Paketat SPA të Korporatës për anëtarët e AmCham

Corporate SPA Packages for AmCham members

Read More 0

10% ulje për antarët e AmCham nga Spektrum Sh.p.k

Spektrum website

Spektrum Sh.p.k. i ofron të gjithë antarëve të AmChama 10% ulje  në të gjitha produktet e këtyre brandeve YAMAHA JBL PROJECT AUDIO HARMAN KARDON OPTO...

Read More 0