Ofertë: The Headhunter për anëtaret e Dhomës – Professional Human Resources & Recruitment Packages

Ofertë: The Headhunter për anëtaret e Dhomës - Professional Human Resources & Recruitment Packages

Headhunter Member to Member Packages

Të nderuar Antarë të AmCham,

A po ju kufizojnë rritjen kostot dhe vështirësitë në rekrutimin e punonjësve?

The Headhunter vjen me super ofertë gjatë muajit Shkurt.

30% Zbritje për të gjithë antarët!

Përfitoni nga paketat tona profesionale të rekrutimit dhe burimeve njerëzore me çmime speciale dhe zgjeroni ekipin tuaj lehtësisht në të gjithë rajonin.

Bonus: Këtë muaj, shijoni shërbimin tonë business matchmaking falas, duke lehtësuar rritjen tuaj në tregje të jashtme.

Plus, siguroni ofertën tuaj në shkurt dhe shijoni fleksibilitetin për ta përdorur atë kurdo që përputhet me nevojat e biznesit tuaj.

Mos e humbisni këtë mundësi!

Gjithë të mirat,