AmCham Albania dhe Deloitte Albania flasin për Trendet e Kapitalit Njerëzor në 2020

AmCham Albania dhe Deloitte Albania flasin për Trendet e Kapitalit Njerëzor në 2020

Njerëzit dhe teknologjia janë kthyer në faktorë të rëndësishëm të zhvillimeve organizative dhe trendet që kanë gjeneruar gjatë një viti të vështirë ja...

Read More 0

Dhoma Amerikane e Tregtisë dhe AIMS International Albania flasin për “Nevojat për zhvillimin dhe ri-aftësimin e fuqisë punëtore në normalitetin e ri”

Zoom 3 2

Covid -19 tashmë i ka të provuara efektet mbi biznesin, dhe burimet njerëzore janë një nga departamentet që vuajnë vulën e tij. Ndërsa shërbimet, prod...

Read More 0

AmCham Albania, Deloitte Legal Sh.p.k. dhe Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB) shpjegojnë për biznesin “Aspektet kryesore të Regjistrimit të Pronarëve Përfitues”

Webinar with Deloitte Legal & QKB (3)

Të gjitha entitetet e regjistruara në QKB kanë detyrimin ligjor të regjistrohen në Regjistrin e Pronarëve Përfitues. Për të kryer me sukses këtë proce...

Read More 0

Material për regjistrin e pronarëve përfitues (ultimate beneficial owners)

Linku i shkarkimit / Download link Ligji për pronarët përfitues (bilingual)

Read More 0

Fiskalizimi në fokus të ekspertëve

Drejtoresha e Tatimeve i jep përgjigje biznesit mbi çështjet e fiskalizimit gjatë takimit në Këshillin e Investimeve

Drejtoresha e Tatimeve i jep përgjigje biznesit mbi çështjet e fiskalizimit gjatë takimit në Këshillin e Investimeve ÇËSHTJET DHE SHQETËSIMET KRYESORE...

Read More 0

UFT 25 vjet në tregun shqiptar, një histori suksesi

Logo 25 vjet

Intervistë me z. Elton Çollaku, Administrator i Union Financiar Tiranë Union Financiar mbushi 25 vjet në tregun shqiptar të shërbimeve financiare. C...

Read More 0

AmCham and Facilization discuss Automation and digitization of business processes

Zoom 1 3

AmCham and Facilization discuss Automation and digitization of business processes The American Chamber of Commerce in Albania, in cooperation with Fa...

Read More 0

Si një bankë amerikane u bë faktor në tregun shqiptar në vetëm 5 vjet

ABI Bank nga lart

Andi Ballta, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv Abi, kur lindte një bankë Bankingu në konceptin e një banke boutique, që vendosi klientin në fokus dhe e...

Read More 0

Corporate SPA Packages for AmCham members

Corporate SPA Packages for AmCham members

Read More 0

Workshopi “Bashkëpunimi në ekip, në mjedise virtuale” / “Teaming in a virtual environment” Workshop

Deloitte 3 2

  Workshop i Komitetit të Punës dhe Etikës Si të punosh virtualisht në ekip Kushtet e pandemisë dhe puna nga shtëpia, ka sjellë sfida të reja p...

Read More 0