Deloitte Albania discusses Talent Management on fifth day of HR Open Week

Zoom-1-1

Developing human potential to increase company performance HR Open Week’s fifth day focused on “Talent Management Training.” AmCham mem...

Read More 0

On fourth day of HR Open Week, Kalo & Associates explains how working from home is legally regulated

Zoom-1

How remote work is regulated by law   HR Open Week’s fourth day focused on “Legal Challenges of Telework” as a topic, with S...

Read More 0

Third day of the HR Open Week – The virtual team: AmCham Albania and Deloitte discuss best practices for working from home

HR-Open-Week-Deloitte-Albania-2

Coming together in a virtual environment: How companies benefit The pandemic situation and the resulting increase in remote work has meant that the...

Read More 0

Day Two at HR Open Week: AIMS International expert presents “The key role of new talent in company performance during the pandemic”

HR-Open-Week-AIMS-International-1

HR Open Week’s second day focused on “Employment of recent graduates: How to attract and retain the new leadership class for a very uncertain future&#...

Read More 0

AmCham Albania and NOA at HR Open Week’s first day

HR-Open-Week-NOA-1

How to choose the right talent during the pandemic HR departments have been given a great responsibility by their companies during the pandemic &#8...

Read More 0

AmCham flet me Drejtoren e Tatimeve për modernizimin dhe lehtesimin e sistemit fiskal

Forum-Biznesi-me-Tatimet-9

Dhoma Amerikane ka vazhduar traditën e takimit me Drejtorinë e Tatimeve dhe të diskutimit të hapur të cështjeve që shqetësojnë biznesin në lidhje me a...

Read More 0

Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Skavica dhe TEC-i i Vlorës e kthejnë Shqipërinë në qëndër rajonale energjie. Mundësi të tjera Investimesh nëse adresohen Reformat

Forumin Ekonomik të Tiranës

Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, Enio Jaço diskutoi në Forumin Ekonomik të Tiranës me Anëtarin e Lartë të Atlantic Council (Këshillit të Atl...

Read More 0

Dhoma Amerikane mbi 40 rekomandime për Klimën e Biznesit, Presidenti Jaço: Do monitorojmë votat e deputetëve

Konferenca Vjetore e Dhomës Amerikane të Tregtisë (web)

Sot më datë 10 mars, 2021, Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, z. Enio Jaço zhvilloi Konferencën Vjetore për Mediat mbi zhvillimet që kanë ndik...

Read More 0

AmCham Albania dhe Deloitte Albania flasin për Trendet e Kapitalit Njerëzor në 2020

AmCham Albania dhe Deloitte Albania flasin për Trendet e Kapitalit Njerëzor në 2020

Njerëzit dhe teknologjia janë kthyer në faktorë të rëndësishëm të zhvillimeve organizative dhe trendet që kanë gjeneruar gjatë një viti të vështirë ja...

Read More 0

Dhoma Amerikane e Tregtisë dhe AIMS International Albania flasin për “Nevojat për zhvillimin dhe ri-aftësimin e fuqisë punëtore në normalitetin e ri”

Zoom 3 2

Covid -19 tashmë i ka të provuara efektet mbi biznesin, dhe burimet njerëzore janë një nga departamentet që vuajnë vulën e tij. Ndërsa shërbimet, prod...

Read More 0