Konferenca për pronësinë intelektuale dhe Inovacioni: Shqipëria dhe rrugëtimi drejt integrimit në BE

ADNB0003

Konferenca me temë ”Pronësia Intelektuale dhe Inovacioni: Shqipëria dhe rrugëtimi drejt integrimit në BE” organizuar nga ICC Albania, AmCham dhe CCI F...

Read More

Konferenca ”Ristrukturimi Ekonomik për një Perspektivë të Re” e AmCham dhe Revista Monitor

Konferenca Ekonomike

Konferenca e AmCham dhe Revistës Monitor ”Ristrukturimi Ekonomik për një Perspektivë të Re” zhvilloi një platformë të shkëmbimit të ideve mbi mënyrën ...

Read More

Java e Arbitrazhit, Dhoma Amerikane trajnon anëtarët, Arbitrazhi Tregtar, ekspertët prezantojnë veçoritë e ligjit

VideoCapture_20240522-141238

ICC (Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë) po nxit një traditë me Javën e saj të Arbitrazhit, duke angazhuar aktorë të ndryshëm për të promovuar praktikën j...

Read More

Dhomat Amerikane në  Europë : Ndërlidhësit e biznesit mblidhen në Washington

Screenshot 2024-05-03 103305

Marrëdhëniet transatlantike kanë qënë në fokus të axhendës ambicioze të Delegacionit të Dhomave Amerikane në Europë gjatë vizitës në Washington. Pjesë...

Read More

Në ditën e tretë të Javës së Hapur të Burimeve Njerëzore ekspertët diskutojnë: Struktura e kompanisë, qartësia e pozicioneve të punës dhe kualifikimeve

DSC_0628

Dita e tretë e Javës së Hapur e Burimeve Njerëzore është drejtuar nga Elvis Kotherja, Kryetar i Komitetit të Turizmit në AmCham dhe është fokusuar në ...

Read More

Dita e dytë në Javën e Hapur të Burimeve Njerëzore, Praktikat e punës si formë e bashkëpunimit mes biznesit dhe sistemeve universitare

DSC_0594

Dita e  dytë e Javës së Hapur në AmCham ka mirëpitur z.Elvin Nosi, Drejtor i Burimeve Njerëzore në Grupin Balfin, i cili ka drejtuar diskutimin m...

Read More

Java e Hapur e Burimeve Njerëzore në AmCham, Gjenerata Z, zhvillimi i potencialit rinor në dobi të biznesit

DSC_0544

Ka nisur Java e Hapur e Burimeve Njerëzore  ku për tre ditë, tre kompani janë bashkuar në AmCham me ekspertë të Burimeve Njerëzore për të ndarë prakti...

Read More

Përqasja ndaj ndryshimeve: Dhoma Amerikane organizon për anëtarët Seminarin mbi Ligjin e Tatimit mbi të Ardhurat

DSC_0459

Tiranë, 18 Prill 2024 – Dhoma Amerikane e Tregtisë (AmCham) organizoi një Seminar mbi Ligjin e Tatimit mbi të Ardhurat, i iniciuar ekskluzivisht...

Read More

CEO Forum ul në tryezë drejtuesit e AmCham dhe Ministrin e Financave z. Mete , Klima e biznesit në qendër të diskutimit

DSC_0970

“E mira është armiku i madhështisë ” – citoi Presidenti i Dhomës Amerikane z. Grant Van Cleve duke përmbledhur në një frazë të vetme nevojën për përmi...

Read More

Anëtarët e AmCham flasin me përfaqësuesin e Korporatës Financiare të Zhvillimit Ndërkombëtar të SHBA, Potenciali i DFC dhe mundësitë e bashkëpunimit me biznesin në Shqipëri

c6a04628-13a4-4c98-a3b0-f1bd9d9d4675 (002) final

Dhoma Amerikane ka organizuar në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane një sesion informues mjaft interesant me z.Walter Jones,  Drejtorin e Investi...

Read More