Java Globale Sipërmarrjes ul në tryezën e punës Ministren Ibrahimaj dhe drejtuesit e AmCham

DSC_0788

Java Globale e Sipërmarrjes krijoi një hapësirë interesante diskutimi në Mëngjesin e Punës së Dhomës Amerikane me Ministren e Sipërmarrjes Delina Ibra...

Read More

Dhoma Amerikane flet me ekspertët në Javën Globale të Sipërmarrjes mbi: Siguria kibernetike dhe format e mbrojtjes

DSC_0655

“Java Globale e Sipërmarrjes” e organizuar nga Ministria e Sipërmarrjes, ka angazhuar  Dhomën Amerikane në organizimin e forumit me temën “Siguria kib...

Read More

Dhoma Amerikane organizon Asamblenë e Përgjithshme, Zgjidhen drejtuesit e rinj në Bord

DSC_8008

Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri organizoi Mbledhjen e Përgjithshme të Asamblesë, një nga eventet më të rëndësishme, e cila mbledh bazën e gjerë...

Read More

Drejtuesit e AmCham gati një plan pune për të nxitur investimet e huaja, Klima e investimeve, kryefjala e takimit me AIDA

kopertina

Drejtues dhe anëtarë të Komitetit të Investimeve dhe Tregtisë në Dhomën Amerikane janë takuar me Drejtoren e AIDA znj. Laura Saro, për të folur mbi rr...

Read More

AmCham-et në Europë shkëmbejnë eksperiencat në Athinë dhe festojnë 60 vjetorin.

ACE athine foto grupi

Takimi i Dhomave Amerikane në Europë për të shkëmbyer praktikat më të mira që është zhvilluar në Athinë ka qënë një eksperiencë e jashtëzakonshme për ...

Read More

AmCham Forum mbi Etikën në Biznes, Dilemat në vendimarrje, si ndihmojnë modelet të bazuara në vlera

foto cover HR confrence

Etika në biznes në një botë që ndryshon – Aspekte praktike ” ishte tema e forumit të organizuar nga Komiteti i Etikës në Biznes në Dhomën Amerik...

Read More

Ekspertët e Komitetit të Taksave flasin për proçeset avokuese dhe trajnuese

DSC_0291

Ekspertët e Komitetit të Taksave janë takuar për të diskutuar mbi proçeset lobuese në të cilat është përfshirë Dhoma mes të cilave edhe diskutimet mbi...

Read More

Antea Cement rinovon Maternitetin e Krujës

Antea-inaguration-1

Antea Cement ka ndërmarrë një iniciativë të rëndësishme për të rinovuar dhe përmirësuar Maternitetin e Krujës mjediset dhe shërbimet e saj shëndetësor...

Read More

AmCham, Zyra Ekonomike në Ambasadën Amerikane dhe FAS flasin për: Ekspansionin e produkteve amerikane në agrobiznes në tregun shqiptar

foto web

Përfaqësuesit e sektorit të agrobiznesit, anëtar të Dhomës Amerikane, kanë patur një diskutim aktiv me ekipin e Departamentit të Shteteve të Bashkuara...

Read More

Komiteti i Biznesit Digjital prezanton drejtuesit dhe programin e punës

DSC_0212 - Copy (2) (002)

Komiteti Biznesit Digjital ka hapur sezonin me takimin e parë pas zgjedhjeve ku janë prezantuar Kryetarja Linda Shomo dhe Nënkryetari Mirgen Hoxha. Gr...

Read More 0