AmCham Publikon Indeksin e Biznesit për periudhën 2020-2021

Amcham Index 2021

Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri publikoi sot më 8 Shtator 2021 edicionin e 9-të të Indeksit të Biznesit, i njohur për perceptimin e klimës së B...

Read More 0

AmCham Magazine July 2021, nr. 101

The AmCham Advantage 101

AmCham Magazine July 2021 nr. 101Download PDF

Read More 0

Newsletter Nr.17 (English & Shqip)

Newsletter (english & shqip) nr. 17

Newsletter nr. 17 (English) in PDFDownload Newsletter nr. 17 (shqip) ne PDFShkarkoje

Read More 0

AmCham Magazine April 2021, nr. 100

The AmCham Advantage nr 100

The AmCham Advantage Magazine Nr. 100Download

Read More 0

Newsletter Nr.16 (English & Shqip)

Newsletter-16

Newsletter 16 (English)Download Newsletter 16 (Shqip)Download

Read More 0

AmCham Magazine November 2020, nr. 99

AmCham_Advantage_99_Nov_2020

Download AmCham Advantage Magazine, nr. 99

Read More 0

A new brand identity on the eve of the 20th anniversary

amcham

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t’Ju prezantojë me Imazhin e ri të Identitetit të saj, në prag të 20 vjetorit të Themelimit të saj dhe përpar...

Read More 0

AmCham Year Book 2020

AmCham YearBook 2020

Download YearBook 2020 in PDF

Read More 0

Newsletter Nr.15 (English & Shqip)

Newsletter 15

Newsletter 15 (English)Download Newsletter 15 (Shqip)Shkarkoje

Read More 0

Newsletter Nr.14 (English & Shqip)

Newsletter 14

Newsletter 14 (English)Download Newsletter 14 (Shqip)Shkarkoje

Read More 0