A new brand identity on the eve of the 20th anniversary

amcham

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t’Ju prezantojë me Imazhin e ri të Identitetit të saj, në prag të 20 vjetorit të Themelimit të saj dhe përpar...

Read More 0

AmCham Press Release – Unemployment Survey

Press Release Head 4

Anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë në Shqipëri Ruajne Fuqinë Punëtore Pavarësisht Sfidave të COVID-19 Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri ...

Read More 0

DEKLARATË PËR SHTYP / PRESS RELEASE

Press Release Photo 2

Dhoma Amerikane e Tregtise eshte duke ndjekur me shqetesim te madh sfidat e shkaktuara nga pandemia globale e COVID – 19 dhe ofton mbeshtetjen e saj p...

Read More 0

Propozime për ndryshime në udhëzimet e legjislacionit tatimor

Propozime për ndryshime në udhëzimet e legjislacionit tatimor

Propozime për ndryshime në udhëzimet e legjislacionit tatimor (AmCham Albania) Download

Read More 0

Deklarate për KEK mbi TVSH-në

AMbi_paketn_fiskale_2015_cover

Deklarate për KEK mbi TVSH-në

Read More 0

Statement on VAT to NEC

AMbi_paketn_fiskale_2015_cover

Statement on VAT to NEC

Read More 0

AmCham mbi paketën fiskale 2015

AMbi_paketn_fiskale_2015_cover

Dhoma Amerikane e Tregtisë vlerëson thirrjen e organizatave të biznesit nga Komisioni për Ekonominë dhe Financat për diskutimin e Paketës Fiskale 2015...

Read More 0