Deklaratë për shtyp e AmCham – Anketa e Papunësisë

Press Release Head 4

Anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë në Shqipëri Ruajne Fuqinë Punëtore Pavarësisht Sfidave të COVID-19 Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri ...

Read More 0

Deklaratë për shtyp – pandemia globale e COVID – 19

Press Release Photo 2

Dhoma Amerikane e Tregtise eshte duke ndjekur me shqetesim te madh sfidat e shkaktuara nga pandemia globale e COVID – 19 dhe ofton mbeshtetjen e saj p...

Read More 0

Deklarate për KEK mbi TVSH-në

AMbi_paketn_fiskale_2015_cover

Deklarate për KEK mbi TVSH-në

Read More 0

AmCham mbi paketën fiskale 2015

AMbi_paketn_fiskale_2015_cover

Dhoma Amerikane e Tregtisë vlerëson thirrjen e organizatave të biznesit nga Komisioni për Ekonominë dhe Financat për diskutimin e Paketës Fiskale...

Read More 0