AmCham mbi paketën fiskale 2015

AmCham mbi paketën fiskale 2015

Dhoma Amerikane e Tregtisë vlerëson thirrjen e organizatave të biznesit nga Komisioni për Ekonominë dhe Financat për diskutimin e Paketës Fiskale 2015.

AmCham mbi Paketen Fiskale 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *