Deklaratë e Përbashkët

Imazhi Shoqerues per Deklaraten e Perbashket final.Eng (002)

Tiranë, 11.04.2023 Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri (AmCham), Dhoma Gjermane e Tregtisë (DIHA), Dhoma Italiane e Tregtisë, Confindustria Alba...

Read More 0

Konferenca Rajonale për Qytetet Inteligjente, Mundësi drejt Tërheqjes së Investimeve të Teknologjisë në Vendet e Ballkanit

Smart City Conference - Day 1 moments (51)

Smart City Conference Site Deklarate për shtyp Drejtori Ekzekutiv i AmCham, z.Neritan Mullaj: “Ky është një “momentum” i rëndësishëm në aplikimi...

Read More 0

Statement of AmCham Albania on the draft law on fiscal amnesty

Press Release July 2022

AmCham Board Statement about Fiscal Amnesty – July 2022Download PDF

Read More 0

Organizohet edicioni i 21-të i Asamblesë së Përgjithshme në AmCham

Neritan Mullaj Drejtor Ekzekutiv

Anëtarët zgjedhin Presidentin, Sekretarin dhe dy anëtarë të Bordit Drejtues Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri organizoi Mbledhjen e Përgjithshme ...

Read More 0

AmCham Publikon Axhendën e Investimeve: 40 Rekomandime për Përmirësimin e Klimës së Biznesit

Axhenda e Investimeve 2021

Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri publikoi sot “Axhendën e Investimeve 2021”, një paketë me 40 rekomandime drejtuar Qeverisë dhe Parlamentit të R...

Read More 0

Dhoma Amerikane mbi 40 rekomandime për Klimën e Biznesit, Presidenti Jaço: Do monitorojmë votat e deputetëve

Konferenca Vjetore e Dhomës Amerikane të Tregtisë

Sot më datë 10 mars, 2021, Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, z. Enio Jaço zhvilloi Konferencën Vjetore për Mediat mbi zhvillimet që kanë ndik...

Read More 0

Dhoma Amerikane feston 20-vjetorin e Themelimit dhe Zgjedh me Votim Elektronik Strukturat e Reja Ekzekutive

General Assembly 2020

Dhoma Amerikane e Tregtisë zhvilloi dje Asamblenën e Përgjithshme të 20-të, ku festoi 20 – vjetorin e Themelimit të saj si dhe zgjodhi përmes vo...

Read More 0

Një identitet i ri i markës në prag të 20 vjetorit

amcham

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t’Ju prezantojë me Imazhin e ri të Identitetit të saj, në prag të 20 vjetorit të Themelimit të saj dhe përpar...

Read More 0

Deklaratë për shtyp e AmCham – Anketa e Papunësisë

Press Release Head 4

Anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë në Shqipëri Ruajne Fuqinë Punëtore Pavarësisht Sfidave të COVID-19 Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri ...

Read More 0

Deklaratë për shtyp – pandemia globale e COVID – 19

Press Release Photo 2

Dhoma Amerikane e Tregtise eshte duke ndjekur me shqetesim te madh sfidat e shkaktuara nga pandemia globale e COVID – 19 dhe ofton mbeshtetjen e saj p...

Read More 0