Joint statement of five business chambers on the state of the business environment in Albania

Imazhi Shoqerues per Deklaraten e Perbashket final.Eng (002)

JOINT STATEMENT Tirana, 11.04.2023 The American Chamber of Commerce (AmCham), the German Chamber of Commerce (DIHA), the Italian Chamber of Comm...

Read More 0

Press releases: Regional Conference on Smart Cities, Opportunity to Attract Investments Technology in the Balkan Countries

Smart City Conference - Day 1 moments (51)

Smart City Conference Site Press Release Regional Conference on Smart Cities, Opportunity to Attract Investments Technology in the Balkan Countr...

Read More 0

Statement of AmCham Albania on the draft law on fiscal amnesty

Press Release July 2022

AmCham Board Statement about Fiscal Amnesty – July 2022Download PDF

Read More 0

Organizohet edicioni i 21-të i Asamblesë së Përgjithshme në AmCham

Neritan Mullaj Drejtor Ekzekutiv

Anëtarët zgjedhin Presidentin, Sekretarin dhe dy anëtarë të Bordit Drejtues Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri organizoi Mbledhjen e Përgjithshme ...

Read More 0

AmCham in Albania published the “Investment Agenda 2021”, with 40 recommendations to improve Business Climate

Axhenda e Investimeve 2021

The American Chamber of Commerce in Albania published today the “Investment Agenda 2021”, a package of 40 recommendations to the Governmen...

Read More 0

Dhoma Amerikane mbi 40 rekomandime për Klimën e Biznesit, Presidenti Jaço: Do monitorojmë votat e deputetëve

Konferenca Vjetore e Dhomës Amerikane të Tregtisë (web)

Sot më datë 10 mars, 2021, Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, z. Enio Jaço zhvilloi Konferencën Vjetore për Mediat mbi zhvillimet që kanë ndik...

Read More 0

AmCham Albania Celebrates 20th Anniversary, Elects New Executive Structures through Electronic Voting

General Assembly 2020

The American Chamber of Commerce in Albania held its 20th General Assembly Meeting on Oct. 15, marking the 20th anniversary of its establishment and e...

Read More 0

A new brand identity on the eve of the 20th anniversary

amcham

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t’Ju prezantojë me Imazhin e ri të Identitetit të saj, në prag të 20 vjetorit të Themelimit të saj dhe përpar...

Read More 0

AmCham Press Release – Unemployment Survey

Press Release Head 4

Members of the American Chamber of Commerce in Albania Maintaining Workforce Despite COVID-19 Challenges The American Chamber of Commerce in Alban...

Read More 0

Press Release – COVID-19 global pandemic

Press Release Photo 2

The American Chamber of Commerce in Albania is following with great concern the challenges presented by the COVID-19 global pandemic and offers its su...

Read More 0