AmCham Member’s News – Philip Morris Albania (PMI)

AmCham member's news final

PHILIP MORRIS ALBANIA (PMI) Philip Morris Albania donated materials and medical equipment for the state health system of the Infectious Diseases Ho...

Read More 0

AmCham Member’s News – E.H.W.

AmCham member's news final

E.H.W. E.H.W. ka përqafuar nismën e Bashkisë së Tiranës dhe të Qendrës Alert, duke kontribuar me 500 pako ushqime për familjet në vështirësi. ...

Read More 0

AmCham Member’s News – TONA-ALB

AmCham member's news final

TONA-ALB Kompania TONA-ALB ka dhënë ndihmën e vet në situatën e jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia e COVID-19, duke mbështetur Kishën Ortodoks...

Read More 0

AmCham Member’s News – NOKIA

AmCham member's news final

Nokia, një kompani ndërkombëtare që operon në Shqipëri prej disa vitesh, ka dhuruar fonde tek fondacioni “Fundjavë Ndryshe”. Nga ky donacion, si pjesë...

Read More 0

AmCham Member’s News – Alpha Bank Albania

AmCham member's news final

Alpha Bank Albania Alpha Bank Albania ka përqafuar nismën e Kryqit të Kuq Tiranë, duke kontribuar me 100 pako ushqime dhe produkte sanitare pë...

Read More 0

AmCham Member’s News – Teuta Company

AmCham member's news final

Kompania Teuta Kompania Teuta është sensibilizuar dhe ka dhënë kontributin e saj në këto kohë të vështira të krizës pandemike, duke bashkëpunuar m...

Read More 0

AmCham Member’s News – Riu Mermer

AmCham member's news final

Riu Mermer Kompania ‘Riu Mermer’ është një prej kompanive që ka shfaqur solidaritetin e vet në kohën e krizës, duke ndihmuar një fshat të tërë me n...

Read More 0

AmCham Member News – Vodafone Albania

AmCham member's news final

Vodafone Albania Fondacioni Vodafone Albania në përgjigje të iniciativës #RedForKids ka dhuruar 5 mijë pajisje smart për fëmijët që aktualisht nuk ...

Read More 0

AmCham Member’s News – American Bank of Investments (ABI Bank)

AmCham member's news final

American Bank of Investments (ABI Bank) ABI Bank i ka dhuruar tre pajisje respiratore për terapi intensive sistemit shëndetësor, duke shprehur...

Read More 0

AmCham Member’s News – World Vision Albania

AmCham member's news final

World Vision Albania Në situatën e jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia e COVID-19, World Vision Albania ka mbështetur 2,705 familje ose mbi ...

Read More 0