Press releases: Regional Conference on Smart Cities, Opportunity to Attract Investments Technology in the Balkan Countries

Smart City Conference - Day 1 moments (51)

Smart City Conference Site Press Release Regional Conference on Smart Cities, Opportunity to Attract Investments Technology in the Balkan Countries...

Read More 0

Foreword by the AmCham President and Executive Director

301890315_454366653407636_481506101611182707_n

Welcome to the first Smart City Conference of Western Balkans, Municipality leaders and leading Global Tech Companies – here in Tirana, Albania!...

Read More 0

Qytetet Inteligjente – Ballkani Perëndimor, përfshirë Shqipërinë përballë mundësive të investimeve Tech

Smart Cities are the future

Frymëzuar dhe nxitur nga ajo që teknologjia mund të bëjë në mjedisin urban dhe jetën e komuniteteve – sot, qytetet e zhvilluara janë fokusuar te...

Read More 0