Konferenca Rajonale për Qytetet Inteligjente, Mundësi drejt Tërheqjes së Investimeve të Teknologjisë në Vendet e Ballkanit

Smart City Conference - Day 1 moments (51)

Smart City Conference Site Deklarate për shtyp Drejtori Ekzekutiv i AmCham, z.Neritan Mullaj: “Ky është një “momentum” i rëndësishëm në aplikimin e...

Read More 0

Qytetet Inteligjente – Ballkani Perëndimor, përfshirë Shqipërinë përballë mundësive të investimeve Tech

Smart Cities are the future

Frymëzuar dhe nxitur nga ajo që teknologjia mund të bëjë në mjedisin urban dhe jetën e komuniteteve – sot, qytetet e zhvilluara janë fokusuar te...

Read More 0