CEO Forum ul në tryezë drejtuesit e AmCham dhe Ministrin e Financave z. Mete , Klima e biznesit në qendër të diskutimit

DSC_0970

“E mira është armiku i madhështisë ” – citoi Presidenti i Dhomës Amerikane z. Grant Van Cleve duke përmbledhur në një frazë të vetme nevojën për përmi...

Read More

Krijohet grupi punës së sektorit shëndetësor në AmCham, fokusi në adresimin e çështjeve sektoriale të biznesit

DSC_0307

Sistemi shëndetësor dhe çështjet që përcjell për biznesin që operon në këtë sektor në degën e farmaceutikës, shërbimit spitalor, pajisjeve mjekësore e...

Read More

Dhoma Amerikane diskuton me zv. Ministren e Financave mbi përmirësimin e legjislacionit fiskal

Foto-ilustrative-vasilika-Vjero-002

Drejtuesit e Dhomës Amerikane, Presidenti Grant Van Cleve, Drejtori Ekzekutiv Neritan Mullaj dhe Kryetarja e Komitetit të Taksave dhe Doganave Alketa ...

Read More

Ditët e Hapura tek Fakulteti Gjuhëve të Huaja, Vizioni AmCham për formimin profesional të forcave të punës

DSC_0889

Dhoma Amerikane ka patur hapësirën e vet në eventin “Ditët e Hapura” të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja duke përcjellë përmes biznesit të saj anëtar ek...

Read More

Dhoma Amerikane feston me anëtarët dhe bashkëpunëtorët festat e fund vitit

9G4A8106

Dhoma Amerikane ka festuar në një atmosferë të ngrohtë festat e fund vitit në shoqërinë e anëtarëve, bashkëpunëtorëve dhe partnerit të saj strategjik,...

Read More

Lufta kundër korrupsionit bashkon Dhomën Amerikane dhe Ministrinë e Drejtësisë, Indeksi i AmCham, anëtarët i japin notë pozitive klimës së biznesit

DSC_8872

Dhoma Amerikane ka bashkuar forcat me Ministrinë e Drejtësisë për të punuar mbi një qëllim të përbashkët, atë të luftës kundër korrupsionit, si një fo...

Read More

Java Globale Sipërmarrjes ul në tryezën e punës Ministren Ibrahimaj dhe drejtuesit e AmCham

DSC_0788

Java Globale e Sipërmarrjes krijoi një hapësirë interesante diskutimi në Mëngjesin e Punës së Dhomës Amerikane me Ministren e Sipërmarrjes Delina Ibra...

Read More

Dhoma Amerikane flet me ekspertët në Javën Globale të Sipërmarrjes mbi: Siguria kibernetike dhe format e mbrojtjes

DSC_0655

“Java Globale e Sipërmarrjes” e organizuar nga Ministria e Sipërmarrjes, ka angazhuar  Dhomën Amerikane në organizimin e forumit me temën “Siguria kib...

Read More

Dhoma Amerikane organizon Asamblenë e Përgjithshme, Zgjidhen drejtuesit e rinj në Bord

DSC_8008

Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri organizoi Mbledhjen e Përgjithshme të Asamblesë, një nga eventet më të rëndësishme, e cila mbledh bazën e gjerë...

Read More

Drejtuesit e AmCham gati një plan pune për të nxitur investimet e huaja, Klima e investimeve, kryefjala e takimit me AIDA

kopertina

Drejtues dhe anëtarë të Komitetit të Investimeve dhe Tregtisë në Dhomën Amerikane janë takuar me Drejtoren e AIDA znj. Laura Saro, për të folur mbi rr...

Read More