Ftesë për ofertë – Janar 2018

Ftesa per Oferte Web Slide high res

Dhoma Amerikane (AmCham) është një organizatë biznesi, e cila ka në fokus anëtarët e saj dhe nevojat e tyre, duke promovuar marrëdhëniet e tregtisë me...

Read More 0

FTESË PËR OFERTË

Formulari i ofertes

Dhoma Amerikane (AmCham) është një organizatë biznesi, e cila ka në focus anëtarët e saj dhe nevojat e tyre, duke promovuar marrëdhëniet e tregtisë me...

Read More 0

HR OPEN FORUM DAYS

DSC_0611

Date/Time: 15.11.2017 / 10:00 am – 12:00 pm Location: Boga & Associates Offices   Boga & Associates speaks of the new Labor Code an...

Read More 0

DEKLARATË PËR SHTYP

IMG_1798

Dhoma Amerikane e Tregtisë shpreh shqetësimin e thellë për dëmin e shkaktuar ndaj një investimi amerikan në qytetin e Korçës, konkretisht kompanisë AB...

Read More 0

Business Forum with the General Director of Taxes

Business Forum with General Tax Director (17)

AmCham Albania meets with the General Director of Taxes, Ms. Vasilika Vjero The American Chamber of Commerce organized a Business Forum with the Gener...

Read More 0

Business Forum of AmCham Albania with the General Director of Customs, Ms. Belinda Ikonomi

Forum with Customs (11)

The annual meeting of AmCham Albania and its members with the General Director of Customs is by now a valuable tradition for both institutions. This y...

Read More 0

Business Forum with Deloitte Albania

Business Forum with Deloitte Albania (10)

AmCham Business Forum in collaboration with Deloitte Albania “Business solutions through information management” How to manage the busines...

Read More 0

Business Forum with the Municipality of Tirana

Business Forum with Municipality of Tirana (15)

AmCham speaks for local taxes with the Municipality of Tirana The American Chamber of Commerce has organized a Business Forum with the Municipality of...

Read More 0