The interview with Elton Çollaku, Administrator of Union Financiar Tirane (UFT)

Screenshot 2022-07-elton collaku e fundit

The Bank of Albania has announced that in 2021 the highest level of remittances was recorded since 2009, about 761 million euros. How do you see this ...

Read More 0

Interview of Momtchil Karpouzanov Ph.D, Academic Director of Graduate Program American University in Bulgaria

EMBA presentation 1

What it offers to the new business managers the Executive MBA? The Executive MBA at the American University in Bulgaria is a general-purpose postgr...

Read More 0

Q&A with Igli Sulaj, Director of Investment and Special Projects Division- ABI Bank, projections for 2022

Igli-Sulaj-

Q- Bank of Albania has noted that there was a downward trend in the banking sector in the first two months of the year. Adding to that the expected im...

Read More 0

IFC prepared a guide on Debt resolution and business exit

Screenshot IFC

In the ambit of the Debt Resolution Phase II Project, the International Finance Corporation (IFC), member of the World Bank Group (WBG), with the supp...

Read More 0

The AUBG EMBA Program: Upgrade Your Career

DSC_7157

Established in 2003, the AUBG EMBA Program is the first Executive MBA program in Bulgaria and has successfully educated the business leaders of the re...

Read More 0

AmCham President Enio Jaço explains how better policies can promote foreign investments

Presidenti i AmCham Enio Jaco

“An attractive policy on foreign investments is the key to the transition of the economy from ‘developing’ to ‘competitive&#82...

Read More 0

Perspektiva e turizmit, potenciali që vjen nga tregu amerikan – Flet Nevila Dudaj,  Menaxhere e Përgjithshme e ADRIATIC TOURS LLC

Nevila Dudaj

Nga një raport i INSTAT mësohet se turistet amerikanë patën një rritje prej 43 për qind këtë sezon turistik. Ju keni qënë mjaft aktive në Panaire në A...

Read More 0

Expropriation, just compensation and market value [Eng & Alb]

Anton Lezhja

An analysis by Ing. Anton Lezhja, MRICS, ASA, CF   Analysis by Anton Lezhja, Director of Valuation and Modelling at Deloitte Albania and K...

Read More 0

Presidenti Enio Jaço letër falenderimi dhe ftesë bashkëpunimi kompanive anëtare për Axhendën e Investimeve

Presidenti i AmCham Enio Jaco

Letter-to-Members-Investment-AgendaDownload PDF Letra e Presidentit të AmCham, Enio Jaço drejtuar 220 kompanive anëtare të Dhomës Amerikane  “Të...

Read More 0

Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Skavica dhe TEC-i i Vlorës e kthejnë Shqipërinë në qëndër rajonale energjie. Mundësi të tjera Investimesh nëse adresohen Reformat

Forumin Ekonomik të Tiranës

Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, Enio Jaço diskutoi në Forumin Ekonomik të Tiranës me Anëtarin e Lartë të Atlantic Council (Këshillit të Atl...

Read More 0