Credins Bank

Credins Bank logo

Smile.al is introduced for the first time in Albania. It is an innovative platform that will enable collection of funds for social contribution projec...

Read More 0

AmCham Albania feston Ditën e Falenderimeve me komunitetin e saj

AmCham President

Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri organizoi ceremoninë me rastin e Ditës së Falenderimeve, duke zhvilluar network-un me komunitetin dhe bashkëpun...

Read More 0

AmCham për Paketën Fiskale 2022: Ndryshime të shpeshta dhe koha e pamjaftueshme për konsultim publik

Takim i Komitetit te Taksave

Paketa Fiskale 2022 dhe ndryshimet që ajo sjell, kanë qënë në qëndër të vëmendjes së Komitetit të Taksave dhe Doganave, ekspertët e së cilës kanë bërë...

Read More 0

USA reopens: The Lufthansa Group Airlines offer 19 destinations with around 200 weekly connections

Lufthansa (logo)

U.S. authorities have ended the 20-month travel ban for passengers from the European Schengen area as well as from the United Kingdom,&...

Read More 0

Organizohet edicioni i 21-të i Asamblesë së Përgjithshme në AmCham

Neritan Mullaj Drejtor Ekzekutiv

Anëtarët zgjedhin Presidentin, Sekretarin dhe dy anëtarë të Bordit Drejtues Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri organizoi Mbledhjen e Përgjithshme ...

Read More 0

Enio Jaço: Shqipëria duhet të orientojë politikat drejt mundësive Euro-Transantlantike për investime të reja strategjike

AmCham-General-Assembly-2021-5

Presidenti i Dhomës Amerikane, Enio Jaço deklaroi se Shqipëria duhet të orientojë politikat drejt mundësive euro-transantlantike dhe që të përfitojë p...

Read More 0

AmCham Welcomes Mr. Neritan Mullaj as its New Executive Director

Neritan Mullaj 01

It is with great pleasure that we announce Mr. Mullaj, as the new Executive Director of the American Chamber of Commerce in Albania. His experience an...

Read More 0

Skopje East Gate Mall, the largest shopping mall in the region, opens this fall

Skopje East Gate Mall (3)

Investment of Balfin Group Construction works at East Gate Mall are going full speed ahead. One of the largest shopping and entertainment centers i...

Read More 0

20 Years with AmCham Albania – Networking Event

20 Year AmCham Albania

Dhoma Amerikane nderon anëtarët e parë 20 vjet anëtar i Dhomës Amerikane 20 vjet anëtar i  AmCham Albania, është sigluar në emblemën simbol...

Read More 0

AmCham representatives meet with the head of AKBN

1 2

Oil and gas sector: Navigating business operations and regulations The American Chamber of Commerce in Albania held a meeting with the head of the ...

Read More 0