Dhoma Amerikane diskuton me doganat për problematikat e biznesit

Forum-Biznesi-me-Doganat-6

Referancat, magazinat doganore, sistemi on line, në fokus të takimit Dhoma Amerikane e Tregtisë ka organizuar takimin vjetor me Drejtorinë ...

Read More 0

Fiskalizimi në fokus të ekspertëve

Drejtoresha e Tatimeve i jep përgjigje biznesit mbi çështjet e fiskalizimit gjatë takimit në Këshillin e Investimeve

Drejtoresha e Tatimeve i jep përgjigje biznesit mbi çështjet e fiskalizimit gjatë takimit në Këshillin e Investimeve ÇËSHTJET DHE SHQETËSIMET KRYESORE...

Read More 0

Letër e AmCham lidhur me masat ekonomike COVID-19 / AmCham letter on government actions related to COVID-19

AmCham Letter 2

Leter-e-AmCham-lidhur-me-masat-ekonomike-COVID-19Download AmCham-letter-on-government-actions-related-to-COVID-19Download

Read More 0