Grupi BALFIN feston përvjetorin e tij të 30-të: Lajme të rëndësishme në Zgjerime dhe Filantropi

PHOTO-2023-06-17-11-43-47 (005)

Grupi BALFIN shënoi 30 vjet aktivitet dhe ky moment historik u kurorëzua me një organizim të jashtëzakonshëm, ku morën pjesë të gjithë ata që kanë qen...

Read More 0

Grupi BALFIN kthehet në aksionerin kryesor të TBU, ndërkohë që shpaloset një kapitull i ri për zhvillimin e TBU.

TBU-1

Grupi BALFIN është aksioneri kryesor i Kolegjit Universitar të Biznesit të Tiranës (TBU), duke arritur kuotën e aksioneve në 60%. Kështu, BALFIN çon r...

Read More 0

Grupi BALFIN merr pjesë në Samitin ESG të Ballkanit Perëndimor në Mal të Zi

BALFIN-Group-Western-Balkans-ESG-Summit-Montenegro-2-002-Copy

Grupi BALFIN ishte pjesëmarrës në Samitin e ESG të Ballkanit Perëndimor në Mal të Zi, veprimtaria e parë e madhe rajonale kushtuar temave Mjedisore, S...

Read More 0

BALFIN merr pjesë në Forumin Evropian të IFC-së në Kroaci, CEO Muka: Ne punojmë së bashku në zbatimin e projekteve të mëdha.

Edlira-Muka-konference-

Drejtoresha Ekzekutive e Grupit BALFIN, Edlira Muka, ishte një nga panelistët në Forumin e Evropës IFC “Përqafimi i Ndryshimit”, organizuar në Dubrovn...

Read More 0