Grupi BALFIN feston përvjetorin e tij të 30-të: Lajme të rëndësishme në Zgjerime dhe Filantropi

Grupi BALFIN feston përvjetorin e tij të 30-të: Lajme të rëndësishme në Zgjerime dhe Filantropi

Grupi BALFIN shënoi 30 vjet aktivitet dhe ky moment historik u kurorëzua me një organizim të jashtëzakonshëm, ku morën pjesë të gjithë ata që kanë qenë pjesë e kësaj historie, si dhe të gjithë ata që kanë mbështetur projektin e nisur në vitin 1993. Në këtë ceremoni, kushtuar kryesisht punonjësve, të ftuar partnerë nga 35 vende të ndryshme. Mes tyre ishin përfaqësues të markave të mëdha elektronike, si Samsung dhe Beko, dhe të gjigantëve ndërkombëtarë të shitjes me pakicë si SPAR, Jumbo dhe Inditex.

Theksohet edhe pjesëmarrja e të dërguarit të Korporatës Ndërkombëtare Financiare dhe BERZH-it, si organizata ndërkombëtare që besojnë në investimet dhe vizionin e Grupit BALFIN. Samir Mane, duke falënderuar mijëra punonjës dhe qindra partnerë biznesi që ishin pjesë e festimeve, riktheu emocionet e rinisë kur në moshën 25-vjeçare krijoi BALFIN Group në Austri. “Besoj se të gjithë mund të afirmojmë ndryshimet e mëdha që ka sjellë Grupi BALFIN kudo që ka investuar, duke zhvilluar zona gjeografike, duke fuqizuar bizneset dhe duke përmirësuar jetën e qytetarëve”, tha ai. Ideja fillestare është materializuar në një organizatë me mbi 5000 punonjës në tetë industri të ndryshme, tani edhe në dy kontinente.

Lajmin e ndau me të pranishmit vetë themeluesi dhe Samir Mane, të cilët njoftuan se BALFIN Americas është kompania më e re e Grupit. Presidenti i Grupit Samir Mane njoftoi gjithashtu krijimin e Fondacionit Mane, një fond bamirësie i financuar prej tij. “Ky fondacion do të jetë angazhimi im i ri, të cilin dua ta realizoj me të njëjtin sukses si Grupi BALFIN. Së shpejti secili prej jush do të mund të kontribuojë”, u tha ai të ftuarve. Fondacioni Mane do të ndjekë shembullin e modeleve më të mira ndërkombëtare, për mbështetjen e nismave që lidhen me arsimin dhe rininë, çështjet mjedisore, si dhe ato që ndikojnë në zbutjen e varfërisë dhe pabarazisë. Bashkëpunëtorë nga 35 vende të ndryshme të botës iu bashkuan historisë së BALFIN Group, si faktorë integral të risive që ky Grupi ka bërë të mundur në tregjet ku operon.

Drejtoresha Ekzekutive e Grupit BALFIN, Edlira Muka, i vlerësoi publikisht, duke vënë theksin tek mendësia e inovacionit, bashkëpunimit dhe llogaridhënies që është krijuar dekadë pas dekade. Ajo shtoi se “Prania e Grupit BALFIN në 10 vende dhe në shumë sektorë të ekonomisë tregon fuqinë e këtij grupi investimi. Me besim të palëkundur në kapacitetin e punonjësve dhe njohuritë e specializuara, si dhe gatishmërinë për të ecur së bashku me projektet ambicioze globale, ne do të vazhdojmë të ndërtojmë një të ardhme më të mirë për familjet tona dhe komunitetet ku investojmë.” Drejtuesit e Grupit BALFIN gjejnë tek punonjësit e tij sigurinë e të qenit një organizatë me ndikim afatgjatë në shoqëri dhe një frymëzim për brezat e ardhshëm kudo që operon, si dhe në frymën e krijuar për të mbështetur talentet e reja dhe për të transformuar sukseset e biznesit në kontribut në shoqëri.

Prej 30 vitesh, BALFIN Group ka luajtur një rol aktiv si një nga grupet më të rëndësishme të investimeve në Ballkanin Perëndimor. Kompanitë e këtij grupi operojnë në fushën e pronave të paluajtshme, shitjes me shumicë dhe pakicë, bankare, menaxhimit të aseteve, turizmit, medias dhe logjistikës.

 Mbi 5000 punonjës në dhjetë vende, duke punuar sipas standardeve më të larta të biznesit dhe etikës, janë forca që e mban Grupin BALFIN në lëvizje. Kjo organizatë ka bërë një ndikim të prekshëm në komunitet, nëpërmjet zhvillimit ekonomik, punësimit dhe investimeve sociale.

 Mbi 5000 punonjës në dhjetë vende, duke punuar sipas standardeve më të larta të biznesit dhe etikës, janë forca që e mban Grupin BALFIN në lëvizje. Kjo organizatë ka bërë një ndikim të prekshëm në komunitet, nëpërmjet zhvillimit ekonomik, punësimit dhe investimeve sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *