AmCham Lajmet e Antarëve- TONA-ALB

AmCham Lajmet e Antarëve- TONA-ALB

TONA-ALB

Kompania TONA-ALB ka dhënë ndihmën e vet në situatën e jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia e COVID-19, duke mbështetur Kishën Ortodokse, por edhe organizata të shoqërisë civile në ndihmë të komunitetit rom dhe Grave të Dhunuara. 

Nëpërmjet Kishës Ortodokse, kompania TONA-ALB, ka mundur të ndihmojë me ushqime qindra familje, të cilat janë asistuar jo vetëm me produktet e kompanisë, por edhe me furnizime të përditshme me mish dhe lëng mishi.

Rreth 180 pako me ushqime të kompanisë TONA-ALB kanë shkuar në ndihmë të komunitetit rom dhe grave të dhunuara.


Dhoma Amerikane është krenare për anëtarët e saj.

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *