AmCham Lajmet e Antarëve- Riu Mermer

AmCham Lajmet e Antarëve- Riu Mermer

Riu Mermer

Kompania ‘Riu Mermer’ është një prej kompanive që ka shfaqur solidaritetin e vet në kohën e krizës, duke ndihmuar një fshat të tërë me ndihma ushqimore. Fshati Shkumbat i Sllovës në Dibër ka marrë pako me ushqime për të gjithë familjet në këtë fshat të thellë.

Përgjegjësia sociale e kompanisë ‘Riu Member’, që në këto kohë të vështira ka menduar të ofrojë ndihmën e vet për zona të thella të privuara nga furnizimi ushqimor, është përshëndetur edhe nga banorët dhe autoritetet lokale të zonës.  

Dhoma Amerikane është krenare për anëtarët e saj.

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *