AmCham Lajmet e Antarëve – Ak Invest

AmCham Lajmet e Antarëve - Ak Invest

Ak Invest

Thirrjes së Bashkisë së Tiranës për të ndihmuar familjet në nevojë për ti siguruar bazën e nevojshme ushqimore, i është përgjigjur edhe Ak Invest të cilët kanë ndihmuar 10 familje në zonat periferike të Tiranës.

Kompania Ak Invest e cila aktualisht operon në tregun financiar jo bankar, ka demostruar se pervec shërbimeve që ofron në këtë treg, është e aftë dhe të zhvillojë përgjegjësinë e saj sociale.

Dhoma Amerikane eshte krenare per anetaret e saj.  

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *