AmCham Member’s News – Ak Invest

AmCham Member's News - Ak Invest

Ak Invest

Thirrjes së Bashkisë së Tiranës për të ndihmuar familjet në nevojë për ti siguruar bazën e nevojshme ushqimore, i është përgjigjur edhe Ak Invest të cilët kanë ndihmuar 10 familje në zonat periferike të Tiranës.

Kompania Ak Invest e cila aktualisht operon në tregun financiar jo bankar, ka demostruar se pervec shërbimeve që ofron në këtë treg, është e aftë dhe të zhvillojë përgjegjësinë e saj sociale.

Dhoma Amerikane eshte krenare per anetaret e saj.  

***

Ak Invest

Ak Invest responded to the call of the Municipality of Tirana to provide help to families in need with necessary food and other supplies by helping ten families in the suburbs of Tirana.

Ak Invest currently operates in the non-banking financial market. With this act, it has demonstrated that in addition to the services it offers in this market, it also greatly values corporate social responsibility.

AmCham is proud of its members.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *