AmCham mbi paketën fiskale 2015

AMbi_paketn_fiskale_2015_cover

Dhoma Amerikane e Tregtisë vlerëson thirrjen e organizatave të biznesit nga Komisioni për Ekonominë dhe Financat për diskutimin e Paketës Fiskale 2015...

Read More 0

AmCham Magazine May 2017

Cover_Magazine

AmCham Magazine May 2017

Read More 0

AmCham Magazine May 2017

AmCham Magazine May 2017

Read More 0

AmCham Magazine November 2017

Read More 0

The Advantage Magazine

Read More 0