Dhoma Amerikane feston me anëtarët dhe bashkëpunëtorët festat e fund vitit

9G4A8106

Dhoma Amerikane ka festuar në një atmosferë të ngrohtë festat e fund vitit në shoqërinë e anëtarëve, bashkëpunëtorëve dhe partnerit të saj strategjik,...

Read More

AmCham members meet with the representatives of the Municipality of Tirana

2016-05-06 10.16.54

Taxes and local tariffs have changed along with some procedures that involve business activity.  To better understand them but also to address some is...

Read More 0