Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Dy investimet Amerikane, Shqipëria do testohet vazhdimisht. Shqipëria, mundësi të fitojë garën rajonale.

Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Dy investimet Amerikane

Presidenti i Dhomës Amerikane, Enio Jaço foli për klimën e biznesit si dhe perspektivën e investimeve amerikane në Shqipëri në një intervistë me gazet...

Read More 0

Presidenti i AmCham, Enio Jaco: Skavica dhe TEC-i i Vlorës e kthejnë Shqipërinë në qëndër rajonale energjie. Mundësi të tjera Investimesh nëse adresohen Reformat

Forumin Ekonomik të Tiranës

Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, Enio Jaço diskutoi në Forumin Ekonomik të Tiranës me Anëtarin e Lartë të Atlantic Council (Këshillit të Atl...

Read More 0

20 – Vjetori AmCham. Jaço: Marrëveshja me SHBA, Oportunitet i Madh për Investimet Amerikane në Shqipëri

Presidenti i AmCham

Intervista me Presidentin e Dhomës Amerikane të Tregtisë në Shqipëri, Enio Jaço Zëri i Amerikës: Zoti Jaço! 20 vjet nga themelimi i saj, cili ësh...

Read More 0

Intervistë e Presidentit të Dhomës Amerikane të Tregtisë në News24

DSC_0079 2

AmCham në Shqipëri ka zhvilluar pak ditë më parë një anketim me një bazë të gjerë të anëtarëve të saj mbi ndikimin e Covid19 në fuqinë punëtore. Për t...

Read More 0

ENIO JAÇO, PRESIDENT I DHOMËS AMERIKANE TË TREGTISË INTERVISTË PËR EURONEWS ALBANIA

Konferenca vjetore 2019-2020 (4)

ENIO JAÇO, PRESIDENT I DHOMËS AMERIKANE TË TREGTISË INTERVISTË PËR EURONEWS ALBANIA Ilva Tare: Cilat janë qëndrimet e anëtarëve të Dhomës Amerikane...

Read More 0