EXPO USHQIMI & PIJE 2023

EXPO USHQIMI & PIJE 2023

Në datat 23-25 maj 2023, Food & Drink Expo 2023 do të zhvillohet në Expocity Albania. Tani në edicionin e tij të 5-të ndërkombëtar, ky panair tregtar i specializuar dhe inovativ është porta për të ardhmen e të gjithë sektorit agro-ushqimor.

Është një ekspozitë tregtare që është bërë një pikë referimi ndërkombëtare për zhvillimin e të gjithë zinxhirit të furnizimit me ushqime dhe pije. Ai shërben si një platformë rrjeti për industrinë ushqimore, duke bashkuar prodhues, shpërndarës ndërkombëtarë dhe shitje të ndryshme me shumicë, pakicë dhe Ho.Re.Ca. sektorët.

Gjatë këtyre ditëve, eventi do të ofrojë një gamë të gjerë produktesh, përfshirë ato tradicionale si dhe ato të bazuara në tendencat e reja të konsumatorit. Ai do të ofrojë një mundësi për të testuar ide inovative, për të shkëmbyer përvoja dhe për të ofruar informacion rreth sektorit. Food & Drink Expo mbahet çdo vit në qendrën ekspozuese Expocity Albania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *