Vodafone lidh AI me sektorin e bujqësisë

Screenshot 2024-04-24 144823

Vodafone Albania ka organizuar eventin “Agrokultura dhe Inteligjenca Artificiale pjesë e të cilit ishin aktorët të rëndësishëm të ekosistemit si qever...

Read More

CCBS  prezanton raportin e parë të qëndrueshmërisë, për një qasje të certifikuar dhe pragmatike ndaj përgjegjësisë sociale

Dokumenti zyrtar i paraqitur që vërteton angazhimin e kompanisë për një të ardhme të qëndrueshme, me një rrugë të bazuar në investime dhe praktika të ...

Read More

Antea Cement rinovon Maternitetin e Krujës

Antea-inaguration-1

Antea Cement ka ndërmarrë një iniciativë të rëndësishme për të rinovuar dhe përmirësuar Maternitetin e Krujës mjediset dhe shërbimet e saj shëndetësor...

Read More