AmCham Lajmet e Antarëve – Philip Morris Albania (PMI)

AmCham Lajmet e Antarëve - Philip Morris Albania (PMI)

PHILIP MORRIS ALBANIA (PMI)

Philip Morris Albania ka kryer një donacion materialesh dhe pajisjesh mjekësore për sistemin shtetëror shëndetësor, të spitalit Infektiv në Qëndrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.

Pajisjet e dhuruara janë kontribut në mbështetje të luftës ndaj COVID-19 dhe thjeshtëzimit të punës së mjekëve në këtë spital edhe në vazhdimësi.

Menaxheri i përgjithshëm për PMI Shqipëri tha se “Mirënjohja ndaj stafit mjekësor në këtë periudhë të vështirë kombëtare, është përgjegjësi e të gjithëve. PMI është shumë e ndjeshme në përgjegjësinë sociale ndaj komuniteteve ku operon. T’ju gjendemi pranë në momente jetike, është minimumi që mund të bëjmë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *