AmCham Lajmet e Antarëve – E.H.W.

AmCham Lajmet e Antarëve - E.H.W.

E.H.W.

E.H.W. ka përqafuar nismën e Bashkisë së Tiranës dhe të Qendrës Alert, duke kontribuar me 500 pako ushqime për familjet në vështirësi.

E.H.W. ka bërë pjesë të programit të saj përgjegjësinë ndaj komuniteteve, duke dhënë kontributin e vet modest për ato familje që janë prekur më shumë nga COVID-19.

Dhoma Amerikane është krenare për anëtarët e saj.

***  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *