AmCham Lajmet e Antarëve- Alpha Bank Albania

AmCham Lajmet e Antarëve- Alpha Bank Albania

Alpha Bank Albania

Alpha Bank Albania ka përqafuar nismën e Kryqit të Kuq Tiranë, duke kontribuar me 100 pako ushqime dhe produkte sanitare për familjet në vështirësi.

Alpha Bank Albania është gjithmonë pranë komunitetit nëpërmjet programit të saj të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe sidomos në këtë periudhë sfiduese, kur të gjithë duhet të shfaqin solidaritet dhe të mbështesin ato familje që janë prekur më shumë nga COVID-19.

Nisma e bankës “gjithmonë të sigurtë, gjithmonë bashkë”, ka gjetur zbatimin e vet në fushatën e ndihmës ku Alpha Bank Albania është përfshirë për t’i dhënë nëpërmjet akteve humanitare sigurinë të gjithë atyre që kanë nevojë.

***  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *