Newsletter nr.2 (English & Shqip)

Newsletter 02

NewsLetter nr. 2 – English Download NewsLetter nr. 2 – ShqipShkarkoje

Read More 0

Newsletter nr.1 (English & Shqip)

Newsletter-01_web

NewsLetter nr. 1 (English) NewsLetter nr. 1 (SHQIP)

Read More 0

DEKLARATË PËR SHTYP / PRESS RELEASE

Press Release Photo 2

Dhoma Amerikane e Tregtise eshte duke ndjekur me shqetesim te madh sfidat e shkaktuara nga pandemia globale e COVID – 19 dhe ofton mbeshtetjen e saj p...

Read More 0

AmCham Magazine February 2020

AmCham Advantage nr.98 Feb 2020

Download a copy of the magazine Download as PDF

Read More 0

Propozime për ndryshime në udhëzimet e legjislacionit tatimor

Propozime për ndryshime në udhëzimet e legjislacionit tatimor

Propozime për ndryshime në udhëzimet e legjislacionit tatimor (AmCham Albania) Download

Read More 0

AmCham Magazine November 2019

AmCham Advantage 97 - November 2019

Download your AmCham Advantage Nov. 2019 (PDF Copy)

Read More 0

AmCham Magazine August 2019

AmCham Advantage Magazine nr.96

Download your AmCham Advantage Aug. 2019 (PDF Copy)

Read More 0

AmCham Magazine May 2019

cover

Download AmCham Magazine “The Advantage” May 2019 in PDF

Read More 0

AmCham Business Index 2018-2019

AmCham Business Index 2018-2019

Download AmCham Business Index 2018-2018 in PDF

Read More 0

AmCham Year Book 2019

AmCham Year Book 2019

Download Year Book 2019 in PDF

Read More 0