Mbledhje e Komitetit të Taksave dhe Doganave

Mbledhje e Komitetit të Taksave dhe Doganave

Në vijim të zgjedhjeve për Komitetet, Komiteti i Taksave & Doganave ka organizuar mbledhjen e parë, duke prezantuar Kryetaren e Komitetit Alketa Uruçi dhe Nënkryetaren Blerina Daka si dhe anëtarët e tjerë të Komitetit. Mbledhja ka shërbyer për të diskutuar planet e 2023 dhe çështjet në të cilat do të përfshihet Komiteti për të ndihmuar me ekspertizën e vet. Temat me të cilat do të zhvillohen eventet e 2023 si dhe takimet me institucionet e linjës do të kenë në qendër të vëmendjes interesat e anëtarëve të Dhomës dhe çështjet lobuese ku AmCham është përfshirë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *