Kastrati Group filloi si një biznes i vogël familjar dhe 30 vjet më vonë ne jemi bërë një familje me më shumë se 4000 anëtarë. Ne kemi krijuar një kompani Holding në shtatë industri të ndryshme dhe me investimet tona kemi arritur shumë zhvillime të paprecedenta në Shqipëri; ofrimi i produkteve dhe shërbimeve të cilësisë premium; investimi në njerëz; dhe krijimi i partneriteteve me korporatat më të mira ndërkombëtare.

Me këmbengulje dhe fokus në inovacion, ne kemi hapur rrugën drejt krijimit të vlerës për të gjithë aktorët tanë dhe kemi nderuar vizionin tonë për t'u bërë lider në çdo industri ku operojmë.

Biznesi ynë drejtohet nga filozofia jonë për të qenë partneri të cilit mund t'i besoni dhe në të njëjtën kohë kontribuesi kryesor i komunitetit tonë.

Faleminderit për besimin tuaj tek KASTRATI GROUP.

- Shefqet Kastrati, themelues, President
Kastrati Group.

Rreth Kastrati Group 

Ne jemi Kastrati Group, një kompani shqiptare me pronësi private dhe përfaqësojmë markat lider në çdo industri.

Si një kompani pioniere në tregun e lirë, ne jemi rritur vazhdimisht për të krijuar një portofol mbresëlënës biznesi në një sërë industrish. Kastrati Group është një emër i lidhur me suksesin dhe investimet inovative.

Misioni ynë

Përsosmëri e diversifikimit.

Duke theksuar fuqinë e menaxhimit të një portofoli të larmishëm nëpër industri, duke promovuar stabilitetin dhe duke reduktuar rrezikun.

Vizioni ynë

Lidership inovativ.

Duke u fokusuar në nxitjen e një kulture të inovacionit në të gjitha industritë për të qëndruar në krye të tendencave të tregut kombëtar dhe ndërkombëtar dhe zhvillimeve teknologjike.

Vlerat tona

  • Transparenca
  • Praktikat etike
  • Krijimi i vlerës së palëve të interesuara
  • Qëndrueshmëri afatgjatë

MakAlbania Hotel, Sheshi Italia, Tiranë 1000, Albania

Kastrati Group news

Neritan Mullaj, Drejtor Ekzekutiv AmCham Albania Edicioni i 21-të i Raportit Ekonomia Transatlantike 2024 ka ... Read more

Vodafone Albania ka organizuar eventin “Agrokultura dhe Inteligjenca Artificiale pjesë e të cilit ishin aktorët ... Read more

We don’t want you to miss this opportunity to equip yourself with the knowledge and ... Read more