Komiteti i Biznesit Dixhital në veprim

Takim i Komitetit te Biznesit Dixhital

Dixhitalizmi dhe roli i rëndësishëm në ekonomi e bën edhe më koherente punën Komitetit të Biznesit Dixhital në AmCham. Anëtarët e këtij Komiteti duke ...

Read More 0