AmCham Albania feston ditën e Pavarsisë së Amerikës

9G4A8323

Dhoma Amerikane ka festuar Ditën e Pavarsisë së Amerikës me një festë madhështore ku rreth 1 mijë të ftuar u bashkuan për të celebruar një datë që per...

Read More 0

Takim i Komitetit të Taksave dhe Doganave me Drejtorin e Përgjithshme të Doganave

mediat sociale 12

Takimi tradicional vjetor me Drejtorinë e Përgjithshme e Doganave ka shërbyer për të diskutuar çështjet me të cilat përballet biznesi gjatë punës me a...

Read More 0

Komiteti i Turizmit diskuton për sfidat sektoriale mbi legjislacionin dhe fuqinë punëtore

DSC_0924

Sektori i turizmit dhe sfidat me të cilat përballet, janë pjesë integrale e diskutimeve në Komitetin e Turizmit të AmCham. Përfaqësuesit e këtij Komit...

Read More 0