....

- Balazs Revesz - Vodafone albania

Biografia e kompanisë 

Vodafone Albania është pjesë e Vodafone Group Plc, një kompani lider telekomunikacioni në Evropë dhe Afrikë. Qëllimi ynë është të “lidhemi për një të ardhme më të mirë” duke mundësuar një shoqëri dixhitale gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme. Ekspertiza dhe niveli jonë na jep një mundësi unike për të nxitur ndryshime pozitive për shoqërinë. Rrjetet tona mbajnë familjen, miqtë, bizneset dhe qeveritë të lidhura dhe, siç e ka treguar qartë COVID-19, ne luajmë një rol jetik në mbajtjen e ekonomive në funksion dhe funksionimin e sektorëve kritikë si arsimi dhe kujdesi shëndetësor. 

Vodafone Albania filloi të ofrojë shërbime GSM për herë të parë në Shqipëri në 3 gusht 2001. Që nga viti 2001, Vodafone ka shënuar një performancë të suksesshme në treg, duke arritur sot në më shumë se 1,8 milionë klientë që kanë zgjedhur Vodafone për celularin dhe fiks. shërbimet e komunikimit. 

Si një nga markat më të vlefshme në botë, Vodafone Albania është lider në tregun shqiptar, jo vetëm si operator në industrinë e komunikimit elektronik, por edhe si një kontribues i shquar në zhvillimin ekonomik dhe social të vendit. Vodafone ka qenë një pionier në sjelljen e përfitimeve të revolucionit celular dhe dixhital në vend dhe forca shtytëse e zhvillimit të industrisë së celularëve në Shqipëri. 

Në kohët kur kërkesat e klientëve rriten me shpejtësi, Vodafone investon vazhdimisht për të ofruar më të mirën për klientët. Shembull perfekt është futja e teknologjisë më të fundit, Interneti i Gjërave nëpërmjet produkteve dhe shërbimeve inovative konkrete që do t'u shërbejnë klientëve dhe bizneseve shqiptare. 

Pikat kryesore të biznesit 

Vodafone Albania ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh për konsumatorët, bizneset, qeveritë dhe organizatat partnere falë rrjetit tonë më të mirë celular dhe fiks dhe platformës më të madhe IoT. 

  • Komunikimet elektronike 
  • Inovacioni
  • Shërbimet dixhitale
  • TIK
  • Teknologjia
  • Lidhshmëria
  • Pajisjet 
  • Zhvillimi i Softuerit

Autostrada Tiranë-Durrës, Rr. Pavarësia, Nr. 61, Kashar, Tirana