“Boom” i ekonomisë transatlantike  më e fuqishmja në botë

Transatlantic report

Neritan Mullaj, Drejtor Ekzekutiv AmCham Albania Edicioni i 21-të i Raportit Ekonomia Transatlantike 2024 ka prodhuar një rezultat mbresëlënës dhe...

Read More