Antea Cement rinovon Maternitetin e Krujës

Antea-inaguration-1

Antea Cement ka ndërmarrë një iniciativë të rëndësishme për të rinovuar dhe përmirësuar Maternitetin e Krujës mjediset dhe shërbimet e saj shëndetësor...

Read More

Grupi BALFIN feston përvjetorin e tij të 30-të: Lajme të rëndësishme në Zgjerime dhe Filantropi

PHOTO-2023-06-17-11-43-47 (005)

Grupi BALFIN shënoi 30 vjet aktivitet dhe ky moment historik u kurorëzua me një organizim të jashtëzakonshëm, ku morën pjesë të gjithë ata që kanë qen...

Read More 0

Grupi BALFIN kthehet në aksionerin kryesor të TBU, ndërkohë që shpaloset një kapitull i ri për zhvillimin e TBU.

TBU-1

Grupi BALFIN është aksioneri kryesor i Kolegjit Universitar të Biznesit të Tiranës (TBU), duke arritur kuotën e aksioneve në 60%. Kështu, BALFIN çon r...

Read More 0

EXPO USHQIMI & PIJE 2023

Screenshot-2023-05-15-102643-baneri-expo-city-1

Në datat 23-25 maj 2023, Food & Drink Expo 2023 do të zhvillohet në Expocity Albania. Tani në edicionin e tij të 5-të ndërkombëtar, ky panair treg...

Read More 0

Tirana Bank bëhet anëtare e programit të përshpejtimit DigiLab të IFC

ifc-kongres3-033

Gjatë Forumit të IFC Europe me temë “Përqafimi i Ndryshimit”, organizuar në Dubrovnik të Kroacisë, CEO e Grupit BALFIN, Edlira Muka, nënshkroi një mar...

Read More 0

Banka Qendrore e Maltës bashkëpunon me Facilization për integrimin e sistemit të saj kryesor bankar me një sistem global të menaxhimit të thesarit

facilization-foto-member-news

Valletta, Maltë, 24 Prill 2023 – Banka Qendrore e Maltës ka zgjedhur një zgjidhje globale për të mbështetur operacionet e saj të thesarit dhe tr...

Read More 0

Grupi BALFIN merr pjesë në Samitin ESG të Ballkanit Perëndimor në Mal të Zi

BALFIN-Group-Western-Balkans-ESG-Summit-Montenegro-2-002-Copy

Grupi BALFIN ishte pjesëmarrës në Samitin e ESG të Ballkanit Perëndimor në Mal të Zi, veprimtaria e parë e madhe rajonale kushtuar temave Mjedisore, S...

Read More 0

BALFIN merr pjesë në Forumin Evropian të IFC-së në Kroaci, CEO Muka: Ne punojmë së bashku në zbatimin e projekteve të mëdha.

Edlira-Muka-konference-

Drejtoresha Ekzekutive e Grupit BALFIN, Edlira Muka, ishte një nga panelistët në Forumin e Evropës IFC “Përqafimi i Ndryshimit”, organizuar në Dubrovn...

Read More 0

Gratë në Biznes dhe në Udhëheqje – PwC Albania

Logo-white-background-4-002

PriceWaterhouseCoopers Albania (PwC) organizoi dje në Tiranë takimin me temë: “Gratë në Biznes dhe në Udhëheqje”, i cili mblodhi së bashku personalite...

Read More 0

Vatra

vatra logo

Industria e reklamave dhe marketingut në Shqipëri po zgjerohet me ritme të paprecedentë. Gjatë viteve të fundit, agjencia është shndërruar në një sekt...

Read More 0